Sizden Gelenler

★★★★★

Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu fark bariz bir şekilde belli oluyor.
Mükemmel aydınlık bir cilt tabanı oluşturuyor.

N. Ç.
Trendyol - Aydınlatıcı Canlandırıcı C Vitamini Serumu
★★★★★

Ürünü bir ay kullandıktan sonra yorum yapıyorum, benim genetik ve uyku düzensizliğimden olan koyu halkalarımda işe yaradı. "Düzenli" şekilde kullanırsanız etki edeceğini düşünüyorum. Göz altı hassas bir yer olduğu için başta günde bir kez sürüyordum alıştırdıktan sonra sabah ve akşam uygulamaya başladım. Kokusu ise benim için hoş. Yüzüme baktığımda göz çevremdeki değişikliği görebiliyorum. Teşekkürler FaceLab.

S. K.
Hepsiburada - Aydınlatıcı ve Nemlendirici Göz Çevresi Cilt Bakım Serumu
★★★★★

C vitamini ile birlikte sabah akşam kullanıyorum. Daha 3 gün oldu ve çok memnunum. Cildimdeki sivilce izlerinde hafifleme oldu ve çok iyi canlılık sağladı.

B. N. K.
Trendyol - Yoğun Nemlendirici Hyaluronik Asit Serum
★★★★★

Ürünün şişe tasarımı çok hoşuma gitti. Gelir gelmez denedim gayet güzel temizledi ve bir hassasiyet yaratmadı. Kokusu yok, yüzümü yakmadı ve aşırı gerginleştirmedi. Ayrıca gönderilen tester hediyeleri için de teşekkür ederim.

E. Ç.
Hepsiburada - Salisilik Asit İçerikli Akne Karşıtı Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
★★★★★

Düzenli kullanımda cilt tonu eşitliği sağlıyor. Kullanmaya başladıktan yaklaşık iki hafta sonra herkes rengimin açıldığını ve eşit olduğunu söyledi. Düzenli kullanımda fark ortaya çıkıyor, lekeler de açılıyor. Tavsiye ederim. FaceLab'in serumları ile birlikte almıştım. Paketleme çok iyiydi. Sorunsuz geldi.

E. N. A.
Trendyol - Glikolik Asit İçerikli Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Tonik
★★★★★

Ürünü kullandıktan sonra yazmak istedim nasıl etki edeceğini görmek için ürün geldiğinde paketlemesi çok güzeldi cildimi çok güzel yaptı gerçekten bunu sürdüğümde cildim ışıldıyor resmen sivilce izlerimi de azalttı cildim bir nebze de olsa daha pürüzsüz oldu.

A. I. K.
Trendyol - Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Retinol Serum
★★★★★

Bu zamana kadar kullandığım en güzel nemlendirici olabilir. Sürdükten sonraki hissi çok güzel. Cildim kuru olduğu için günde 3 4 kere cildimi nemlendiririm ama bunda öyle bir şeye gerek kalmadı yumuşacık oluyor ve uzun süre nemli kalıyor cilt.

E. Ş.
Hepsiburada - Yoğun Nemlendirici Pantenol %6 Cilt Bakım Kremi
★★★★★

Ürün tam bir fiyat performans ürünü. İki üç kullanımdan sonra açılmalar oldu ve benim göz altı morluklarım çok fazla ona rağmen etki etti sürekli kullanımda harika sonuç vereceğine inanıyorum ben.

H. D.
Trendyol - Morluk ve Şişlik Giderici Yaşlanma Karşıtı Caffeine 5% Göz Çevresi Serumu
★★★★★

Kafeinli göz serumu + C vitaminli nemlendiricili krem + üzerine bunu sürüyorum herkes cildimdeki değişimi fark etti severek kullanıyorum.

R. N.
Trendyol - Yüksek Koruyucu SPF50+ Leke Karşıtı Güneş Kremi